Fortfarande sjuk


Liten har fortfarande hög feber. 39,3 nu på kvällen. Stackars liten men hon kämpar på. Klagar inte så mycket men man märker att hon snabbare blir trött. Vi tror och hoppas på att det är 3-dagars febern hon åkt på. Det är tredje dygnet nu så man får hoppas att det går över snart.

Idag har vi lunchat med Cecilia och sen åkte vi ut en sväng till Marieberg och köpte en vattenslang på Cleas Ohlsson. Sen hämtade vi upp Cecilia på hennes jobb och åkte hem.

Efter Liten sovit sin eftermiddagslur åkte jag och handlade lite mat. Tog även en sväng till systemet. Det var 30 meter kö för att komma in på systemet!! Helt otroligt :)

Nu ikväll har vi varit hemma och busat lite. Nu försöker Cecilia lägga Liten men det är förvånansvärt svårt med tanke på hur trött hon är. Tror att jag snart får gå upp och avlösa henne.

1 kommentar:

  1. grattis till dagisplatsen! vad härligt att det blev som ni ville. hur går det med lilla tjejen? hoppas hon blir bättre nu. jobbigt att vara sjuk när man är liten :0( vad har ni köpt för ikea möbler? kommer det bilder på bloggen kanske :0)?

    kram från oss

    SvaraRadera