Lördag


Idag har vi haft sommar. Riktigt skönt! Det har även varit en aktiv dag. Jag har varit på svensexa halva dagen medans Liten och Cecilia var aktiva på samfällighetens städdag.

Svensexan var lyckad. Vi sköt lerduva och körde go-kart (jag kom tvåa) och efter jag var tvungen att avvika så skulle "offret" få göra lite "aktiviteter" på Marieberg.

Liten och Cecilia har varit ute mest hela dagen och städat och pratat med grannar. Liten tycker det är så himla skoj att känna på gräs och sand. Det är svårt att få med henne från lekplatsen nu. Och alla andra lite större barn verkar gilla Liten.

Efter Litens eftermiddagslur lånade vi samfällighetens släp och åkte och köpte en ny diskmaskin. Det blev en Bosch som har fått bra kritik på nätet men inte vad den dyraste som fanns. Hoppas det är ett bra köp. Man är ju nybörjare på detta.

Nu ikväll så har Liten lekt lite här hemma. Fast hon vill väldigt gärna gå ut hela tiden. Och det får hon snart göra. Vi ska bara göra ren altanen först. Man blir verkligen skitig när man går på den.

Idag önskar vi att vi hade köpt grill och utemöbler men det blir förhoppningsvis fler fina kvällar i sommar :)

Nu kom Litens Farfar så nu ska jag umgås lite.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar