Lördag

Nu är det lördag kväll och vi sitter i soffan och äter lite glass. Det har varit en bra dag idag. Först så kom Litens kompis Alice med föräldrar och hälsade på. De bor också i samma område som oss.
Dock så var Liten ganska trött när de kom vi halv tio så hon somnade ganska snart.

När hon vaknade vid halv 12 var Litens kusin Lukas här. Han hade så klart med sig sina föräldrar. de kom för att titta på vårt hus. Hoppas de gillade det. De hjälpte oss med lite saker också. Bland annat att beskära ett äppelträd!! Sort tack!!

Idag har även Liten gungat för första gången i livet. Hon gillade det riktigt mycket. Satt och "sjöng" hela tiden och såg ut att njuta. Det här sjungandet är en ny sak hon börjat med de sista dagarna. Hon har även börjat "dansa" lite när hon hör musik. Och kan rörelserna till "en liten båt" kan hon också. Vår duktiga tjej! :)

I morgon har vi några saker på agendan. Bland annat att inhandla krattor och borstar. Det är ju dags att får ordning på trädgården och rabatter.

Nej nu ska vi kolla på Planet earth.

1 kommentar:

  1. tack för senast! det var trevligt! och ni har verkligen gjort ett bra köp! vilket fint hus!!! nu kan vi utbyta ideer och tips för våra trädgårdar ;) hoppas ni hade en bra påsk! kram från lucas och familjen

    SvaraRadera