Liten förkyld




Det har blivit dåligt med inlägg under helgen men jag har haft fullt upp med att ta hand om en sjuk dotter. Litens feber har gått över i en mycket kraftig förkylning. Hon hostar riktigt illa och är täppt i näsan så hon sover inte så bra på nätterna.
Man tycker så himla synd om henne när hon mår så här. Man ser ur sjuk hon är men samtidigt kämpar hon på. Försöker leka och skratta men hon blir väldigt snabbt trött. Ja, jag lider så himla mycket med henne. Skulle göra vad som helst för att hon ska må bättre. Vi får hoppas hon mår bättre i morgon och får sova bra i natt.

Övrigt har vi hunnit med en del i helgen. Vi har köpt grill, testade den nu ikväll och det var riktigt gott. Vi har även fått ordning på sovrummet. Det blev riktigt bra med nya sängen och allt. Vi har även varit en sväng till Ikea och köpt nya gardiner till kök. Så det börjar arta sig. Det vi saknar nu som är lite akut är utemöbler samt ett parasoll eller liknande till altanen. Men det är ju en kostnadsfråga också.

Idag har Liten varit på 1 års kalas. Det var Litens kompis Nova som fyllde. Först tänkte vi att hon var kanske för sjuk men väl där så tyckte hon det var skoj och glömde nästan bort att nysa och hosta :) Det var en välbehövlig break för mej och Cecilia också. Man blir trots allt ganska slut när man inte får sova nått på nätterna samt att man måste bära på en sjuk dotter nästan hela dagen.

I morgon så har jag en träningsmatch med korplaget men vi får se hur det blir med den. Beror lite på hur Liten mår samt och Cecilia (läs Biltema) lyckas fixa sin cykel i morgon.
En annan sak som står på agendan är att ringa BVC för att eventuellt få en läkartid till Liten. Beror ju självfallet lite på hur hon mår i morgon.

På tisdag åker Cecilia till Oslo med jobbet och jag och Liten får klara oss själva. Vi får verkligen hoppas att hon mår bättre då :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar