Sälen




Hemma igen efter en långhelg i Sälen. Vi åkte upp i torsdagskväll till Tandådalen. Liten somnade i bilen ganska snabbt och sov hela vägen upp. Dock så vaknade hon vid den kritiska passagen som innebar att flytta henne från bilen till sängen i stugan. Sedan så spenderade hon halva natten med att tala om för oss hur dåliga föräldrar vi va. Men vid 2 tiden så somnade hon in och vaknade inte förrän kl 0600.

Så på fredagen var vi ganska trötta. Dock var det väldigt skönt att kunna få lite avlastning för en gångs skull. Tack Litens farmor och farfar! Jag och sambon kunde till och med åka iväg och fika en stund själva!! Första gången på 10 månader.

På lördagen så åkte vi lite skidor medans Liten var hos farmor och farfar. Var riktigt skönt att få lite egentid. Fast man saknade henne väldigt mycket.

Litens kusin var också uppe över helgen. Han är 2 år och livligare. Men det är skoj att de får träffas. Det är ju inte så ofta tyvärr.

På söndagen lämnade vi ett Sälen i strålande solsken och ca minus 2 grader. Helt perfekt skidväder med andra ord. Varför är det alltid så på söndagar i fjällen??
Hemresan gick bra men vi fick stanna 3 gånger för att byta blöja. Det verkar som om Liten har fått lite magsjuka. Som tur var så lyckades vi kombinera ett av stoppen med en lunch i Grythyttan. Kan jag verkligen rekommendera!

I morgon måndag så ska jag och Liten försöka komma tillbaka till våra rutiner. Vi får se hur det går.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar