Torsdag


Idag har Liten och Cecilia varit hemma. De har haft en riktigt bra dag. De tog bussen till badhuset och badade på förmiddagen. Liten tyckte det var himla skoj att åka buss. Det var nästan första gången hon åkte buss. Första som hon kommer ihåg troligtvis och hon hade varit så glad och tyckte det var riktigt skoj. Sen hade hon fått plaska i badet en bra stund. Hon är ett riktigt vattendjur så hon måste ha haft den roligaste förmiddagen någonsin :) Sen lunchade de vid badhuset men då hade det varit så mycket att titta på så hon hann inte äta.

När de skulle åka hem så missade bussen. Liten blev väldigt ledsen då men som tur var kunde de ta nästa buss och åka 2 hållplatser. Hon när de kom hem så var det en massa grävskopor utanför som grävde ner nåt stadsnät eller nåt och det var också spännande. Dock så förstörde de gräsmattorn och det tyckte Liten var jobbigt.

Själv så böjar det bli lite mer att göra på jobbet nu. Det är perioden december till maj som är mest hektisk men jag ska försöka undvika att jobba för mycket övertid. För jag vill verkligen umgås så mycket med Liten nu. Hon utvecklas så mycket hela tiden. Hon kan en massa ord och förstår precis allt vi säger. En riktigt rolig period :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar