Kyla och galenskaper


Liten i snökaoset vi lever i


Galenpannan Liten ska ut och cykla, tycker hon.

Så var det helg. Och oj oj vilken dag. Liten håller nog igång ganska friskt på dagis, och dagis är nog en tillåtande plats för just detta hålligång. Möblerna är låga, det finns kuddhörnor osv. Här hemma finns det fortfarande alldeles vanliga möbler och inte särskilt många dörrar att stänga.

Och det, kombinerat med att Liten gått på något sorts uppåttjack idag, har inneburit en del stressfaktorer för mig idag. Daniel var iväg och köpte de sista julklapparna och jag hade förberett pepparkaksbak. Vi bakade pepparkakor också, i ca 2 minuter. Sen bar det av. Liten klättrade upp, som en apa, högst upp på en av våra vilstolar, for fram som en vilde i huset, tog på och av och på och av alla kläder under stor frustration eftersom hon kan inte kan själv än osv. Först efter lunchen lugnade hon sig och nu är jag helt slut. Ska bli intressant (men härligt!) att ha lilltjejen hemma i några veckor sen över julen. (ska tillägga, att vi kan inte leka ute idag, eftersom det är 18,4 minusgrader. Jag överlever inte det.)

Annars har veckan varit bra, Liten har ätit jullunch på dagis och det känns så stort att hon har ett eget liv på nåt sätt. Som att äta julbord med jobbet typ. Om man har ett jobb. Eller med sin kör, om man inte har ett jobb.

1 kommentar:

  1. gud va söt med cykelhjälm och vantarna på sniskan!!

    SvaraRadera