Tisdag


(Maja, Litens kompis)



(Den här bilden är tagen där Tiger Woods bor. Undrar om det var sköldpaddor han vejade för när han körde av vägen?)



Ja så har snart halva veckan gått igen. Veckorna bara springer iväg. Även om dagarna känns långa på jobbet ibland när man längtar hem till sin lilla dotter och kära sambo.

Cecilia fixar väldigt mycket på dagarna nu. Inte bara söker hon en massa jobb och går på olika möten, hon fixar även huset. Städar, lagar mat, fixar och pysslar. Hon är en supermänniska :)

Ikväll så är Cecilia och käkar julbord. Jag och Liten har varit hemma och busat men nu sover hon gått i sin säng. Sista kvällarna har hon velat ha filt på sig. Hon kanske har kommit på att det är ganska skönt att ha det :)

Liten sov bara 1 timma på dagis i dag och det märks med engång. Hon har redan innan ganska kort tålamod med saker å ting och det blir inte bättre när hon inte får sova tillräckligt. Idag skrek hon i 1 timma i streck mellan fem och sex. Det är ju för att hon är trött och hungrig men det går inte att prata med henne då och hon blir så ledsen och helt förstörd när nåt går fel. Det är svårt att göra nåt då och man känner sig som en väldigt dålig förälder.
Men sista timmen idag var hon riktigt glad och lekte en massa.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar