Luciafirande

Liten är pepparkaksgumma

Det fanns även tid att åka rutschkana på dagis

Liten klär ut sig hemma hos kusinen


I fredags var det så dags för Litens Luciafirande på dagis. Hon mådde inte jättebra, men vi gick dit i alla fall. Och oj var söta de var, allihop! Liten var pepparkaksgumma, och de flesta andra var tomtar och så fanns det nån liten Lucia. De satt på sina stolar, som de alltid gör på samlingen, och tittade förvånat på oss föräldrar som var med. Personalen hade gjort allt jättebra, och även om barnen inte sjöng så mycket just denna dag, märktes det att de kunde rörelserna och vissa av orden.

Sen tog jag med Liten hem, hon var ganska krasslig som sagt. Vid lunch åkte vi för att hälsa på kusin Lucas och farmor och farfar och hela släkten. Liten lekte massor hemma hos Lucas och vågade till och med hälsa på lilla hunden, ett stort framsteg. Och hemma hos farmor och farfar trivdes hon som vanligt. Det är skönt, vi fick en chans att handla julklappar och svärföräldrarna fick en chans att umgås med Liten. På lördagen kom kusin Lucas med familj dit igen, så det var full fart.

Liten har varit fortsatt krasslig, men idag är hon mycket bättre. Jag har också blivit smittad och tillsammans har vi gjort av med lite över 120 näsdukar, vilket ju känns som en bedrift. Fast nu går vi mot friskare tider, det har jag bestämt!

/Sambon

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar