Jul




Så var julen slut även i år. Det har varit en väldigt bra jul. Litens första som hon kanske förstod vad som hände lite ialla fall. Hon fick massor av presenter så vi delade upp dem på 2 dagar. Hon ville ju leka med sina nya saker med engång ju. Och hon var väldigt bra på att dela ut paket. Farfar fick mest :)

Det var väldigt trevligt att fira jul här hemma tillsammans med Litens farmor och farfar, dels så fick man välbehövlig avlastning när det gäller barnpassning :), dels så är det väldigt trevligt att fira jul med familjen :)

Farfar, farmor och traktorer är väldigt populära nu. Hon frågar efter traktorn och farfar minst 100 gånger per dag. Och vi har lovat att vi ska åka och hälsa på farfar och farmor snart. Annan dag säger hon då :) Hon pratar riktigt bra nu och det kommer nya ord varje dag :)

I morgon kommer Litens mormor och morfar och moster upp från skåne. Ska bli trevligt och det är ju kul för Liten att träffa dem lite mer också. Blir ju tyvärr inte så ofta. 50 mil är långt.

Vi har riktigt vinter nu också. Riktigt härligt med minusgrader och en massa snö. Liten och farfar var ute och byggde en snögubbe på juldagen. Vet inte när man gjorde det senast. Man får till och med lust att åka lite längdskidor. Man kanske skulle köpa ett par. Fast då försvinner väl snön med engång :-)

Idag kom Litens kusin Lucas med mamma och pappa på besök. Väldigt uppskattat och Liten och Lucas leker bra ihop nu. Liten uppskattar besök väldigt mycket. Hon är lite blyg ibland med det släpper ganska fort. I alla fall för de som har vana av barn. De vet ju hur man ska vara mot små barn. Kanske sätta sig på huk å prata med dem osv.

Snart är det dags för nyår också. Det är ju inte lika speciellt nu som för några år sedan. Fast det är ju alltid kul att träffa lite vänner och äta lite god mat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar