Helgen




Nu har ytterligare en helg gått. Den tillbringade vi på Hammarö hos Litens farmor och farfar. Vi åkte dit i lördagsförmiddag när Liten skulle sova middag. Vi är fortfarande i det läget att vi måste åka bil när Liten ska sova. Hon gillar verkligen inte att sitta fastspänd men det går bra om hon får sova.

På Hammarö hann vi även med att träffa Litens kusin Lucas med familj. Man märker att Liten har börjar tycka om att leka med andra barn. Det har nog med dagis att göra. Hon tyckte det var väldigt spännande med Lukas. De kommer nog få skoj ihop :)

Vi hann även med att titta på Henric och Ingelas hus (Lucas mamma och pappa). De har verkligen fått det fint nu.

Liten är inne på sin 3:e sjukdomsmånad. Nu är hon riktigt förkylld. Eller det rinner väldigt mycket ur näsan men hon har ingen feber eller så och hon är pigg och glad. Så hon får gå till dagis ändå. Hon trivs ju så himla bra där. Men det börjar märkas nu att hon varit sjuk så länge. Hon har väldigt nära till humör och hon kan skrika i timmar i streck. Hoppas hon får bli frisk snart....

Nu ikväll när hon stod och "diskade" vid diskbänken pratade Cecilia om att baka en kaka. Då vänder sig Liten om och säger kladdkaka. Hon vet vad hon tycker om :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar