Bröllop

Bror, fru och Litens kusiner!

Lyckliga nygifta

Nobody puts baby in a corner

I helgen var det bröllop i Skåne, så Liten hade farmor hos sig här hemma hela helgen. Stort TACK till farmor som kom hit och ställde upp. Det betyder allt för oss.

Så vi åkte ner till Skåne i fredags och bodde på hotell i två nätter. Hotellrummet var hur stort som helst, men nästan helt kalt. Fantastiskt med ytorna, men tänk så mysigt det hade kunnat vara. På lördagmorgonen hälsade vi på Ella, 1 månad, och hennes föräldrar. Lilla goding! Sen shoppade vi lite i Malmö, innan vi åkte till kyrkan och såg min bror bli gift. Det var ett jättevackert bröllop, personligt och lyckat. Sen åkte vi till en mycket trevlig restaurang i Malmö och åt gott och lite för mycket. Det är mycket känslor när människor man står så nära gifter sig, jag är så glad för Per och Jessicas skull!!!

Idag åkte vi förbi mamma och pappa en sväng, sen var det speedkörning till Örebro igen. Vi längtade efter Liten något helt enormt. Och när hon hörde att vi kom in genom dörren, sprang hon emot oss och ville krama båda två. En lycklig stund alltså, med den stora familjekramen. Liten och farmor har haft det jättebra, lekt utomhus, varit i lekparken och klappat hästar. Efter att vi kommit hem, åt vi farsdagkaka. Liten ville ha mer och sa kaka. Hon har börjat härma mycket nu och säger nya ord ofta. Det är inte alltid hon kommer ihåg dem till nästa gång, men man märker att hon vill använda språket mer.

Nu ikväll har vi bara sett till att umgås alla tre innan en ny vecka drar igång. Man kan tycka att det är tufft att vara småbarnsförälder ibland...men allra mest är det härligt. Speciellt om man fått längta lite. Tänk vilka stora känslor en så liten person kan skapa!

/Sambon

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar