Ny vecka


Så var en ny vecka igång. Liten är på dagis igen. Igår när vi gick dit tog hon ett djupt andetag precis när vi gick in genom dörren, man såg att det var av förväntan och så. En helg är lång tid hemma om man tycker att dagis är kul. Och hon verkar fortsätta trivas där, personalen säger att hon har bus i ögonen och det har ju vi andra vetat ett tag. Och så skrattar hon med mycket när de skämtar. Däremot har lilla Liten kommit in i en mycket bestämd period, det mesta är NEJ, och hon vill göra allt själv. Hon får försöka det mesta själv, men det finns saker som är farliga. Som att ställa sig upp i matstolen och ta ett kliv rakt ut. Det kan hon inte riktigt förstå, att det kan göra ont.

Pratet fortsätter komma, och idag när vi kom ut från dagis ropade hon "momo" och pekade på månen. Ja, så mörkt är det nu när vi hämtar Liten. Jag visste inte att hon kunde säga måne så klart. Sen så visade hon att hon ville ta på månen, och jag sa att den satt fast. Då var det "fast fast fast" hon gick omkring och sa hela tiden. Men när klockan var fyra kunde vi inte stanna kvar ute längre. det var för mörkt. Tråkigt, hon trivs så när vi är ute!

Här hemma börjar vi får riktigt fint nu, idag vann vi ett par vilfåtöljer på auktion till ett mycket bra pris. Ska bli så härligt att få fira jul här i år!

/Sambon

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar