Helg

Så var det helg igen. Och riktigt skönt väder. När Liten sov middag förut satt jag ute i solen och läste sportbladet. Riktigt skönt.

Sista inkolningsveckan gick bra. Hon tyckte det var skoj att gå till dagis och hon gillade fröknarna. Allt känns bra. Men många säger att det kommer ett bakslag efter ett tag. Vi får hoppas att det inte blir så.
På dagis sitter Liten still i sin stol och äter upp hela lunchen. Inga problem. Sen somnar hon i vagnen utan något gnäll. Undrar om det finns två Liten? En hemma Liten och en dagis liten? :)

I fredags så sov Liten endast 45 min på dagis. Sover hon så lite så får man en jobbig eftermiddag och kväll. Vi hade sagt till dagis att de borde söva om henne om hon vaknar så tidigt men de verkade ha glömt det. Och som vi trodde var hon inte glad i går kväll :) Men idag har hon varit helt underbar. Glad och pigg :)

Nu är Liten och Cecilia hemma hos en jobbarkompis till Cecilia och fikar så jag får lite ensamtid här hemma. Det är alltid skönt.Man hinner fixa lite å så.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar