Dagis, läggning och promenad i skogen


(Liten är redo med sin resväska)

Idag har Cecilia haft hand om inskolningen av Liten. Den här veckan så ska vi lämna henne där och så får hon leka själv där nån timma. Idag så gick det inte så bra vid lämningen. Det kan bero på många faktorer. Liten har hela tiden varit ganska restrektiv och återhållsam om det har varit mycket folk å så och dels så har hon den senaste veckan blivit lite mammig igen. Men det löste sig. En av fröknarna tog med Liten in och lekte ett tag och då gick det kanon.

Idag skulle Liten också prova att äta där och det gick bra efter lite omflyttningar vid borden. I morgon ska även det provas att sova på dagis. Blir ett stort test :)

Under tiden som Cecilia skolade in så tog jag en promenad i spåret samt fixade lite här hemma. Känns väldigt ovant att få så mycket tid för sig själv (ca 2 timmar).

Läggningarna har kärvat lite på senaste tiden. Dagis är nog en stor bov i detta och idag fick inte jag lägga henne. Det känns ju så där när en dotter ratar en....

Jag skulle också lägga till Cecilia tycker hon är en väldigt bra mamma efter att hon sett Hollywood fruar i går på 3:an. :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar