Dags för dagis i morgon



I morgon börjar inskolningen av Liten på dagis. Men det först, riktigt skönt med vinst för Sverige i går mot Ungern. Tur att Sverige har Zlatan. Många är kritiska mot att han inte presterar så bra i landslaget som i klubblaget men det är ju lite skillnad på medspelare också. Fast i går var hela laget bra. Det beror nog mest på att Daniel Andersson inte var med i truppen. Har drar ner hela laget i skiten annars :) Framgår det att jag inte tycker att D Andersson inte är speciellt bra? :)

I morgon börjar Liten alltså på dagis. Det känns både bra och dåligt. Det ska bli skönt att få komma tillbaka till jobbet och att dagarna blir lite mer normala. Men samtidigt så känns det väldigt jobbigt att lämna bort henne. Det är ju jag och Cecilia som känner Liten bäst och vet vad hon menar när hon säger saker och hur man ska trösta henne. Mmm som sagt...det känns lite konstigt att andra ska ta hand om henne.

I dag har vi hunnit med en del. Gått promenader både här i området och i skogen, varit ute och lekt, fixat en skyllt till Litens lekstuga mm mm.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar