Tisdag


Det är något speciellt med tidsdagar under sommaren. Det är allsång på skansen samt morden i midsommer. Det ena är väl bättre än det andra men det hör till sommaren på nåt sätt :)

Idag har vi haft riktigt skönt väder här i örebro. Vi har hunnit med att fixa saker både ute och inne. Cecilia har tagit bort en del av häcken på framsidan. Vi ska lägga sten där i stället. Och jag har hunnit med att slipa det sista i rummet vi ska tapetsera. Sen har vi även tvättat de sista tvättarna från semesterveckan på Kusten. Dessutom har vi hunnit med en tur till brandkåren (lämnat tillbaka flytvästen vi hyrt), vart till banken och ÖB. Dessutom har vi hunnit med en sväng till Ica också :-). Nu ikväll har Cecilia fixat tvättstugan och jag har grävt lite för att förbereda stenläggningen på framsidan. Det är roligt att fixa saker. Och det ska bli riktigt skoj att bygga altantak nästa vecka.

I morgon kommer Litens mormor och morfar upp från skåne. De ska stanna tills på fredag. Ska blir skoj och det är bra för Liten att träffa sina släktningar också.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar