Fixar dag


Liten i regnet

Idag har vi haft riktigt skitväder här i Örebro. Förmiddagen var i och för sig helt ok så då hann vi fixa lite ute. Men resten av dagen har vi fått ägna åt fixa saker inomhus. Det har blivit lite av varje. Cecilia har sytt en gardin till tvättstugan och satt upp tavellister i vårt gästrum. Jag och Liten har varit en sväng till Biltema och ICA. Vi har även hunnit med en sväng till mitt jobb samt lägga sten på framsidan (vi har grävt upp en buske).

Det är ju så himla många saker man vill hinna med att fixa på en dag men det är svårt när man har en Liten som vill ha ganska mycket uppmärksamhet också. Vilket i sig är ganska skoj. Hon är riktigt glad oftast nu för tiden. Man får helt enkelt sänka kraven på vad som ska hinnas med att fixas. Liten går ju först. Och hon lär sig nya saker varje dag. Det är riktigt skoj att vara med om :) Det kommer kännas jobbigt att lämna henne på dagis i höst.

I morgon hoppas vi på bättre väder som vi kan vara ute mycket. Dels hinna fixa en del ute men också så att Liten får vara ute. Hon gillar ju det som bekant mycket bättre än att vara inomhus.
Fast nu ikväll hann vi med att vara ute lite och plaska i vattenpölarna. Det är en av hennes favorit sysselsättningar :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar