Långt mellan varven!

Så här blöt var man efter vattenpölsplaskande med farmor!

Gästbloggarsambon här igen. Nu var det länge sen det bloggades här. Förra helgen bodde vi ju på hotell, medan Liten var och hade kul hos farfar och farmor. Efter helgen åkte vi vidare till Västervik och hälsade på mina släktingar. Det var bra att träffa dem alla, men det är också svårt att se dem man älskar bli äldre och skörare.

Vi kom hem sent i tisdags kväll, och Liten sov bra i bilen på resan hem (resan till Västervik ska vi nästan inte prata om, den var ett preventivmedel utan dess like). Det blir bara tydligare och tydligare att om vi ska resa med bil, då får det bli på natten eller inte alls. Det gick bra att bära in henne i huset också, men sen vaknade hon fyra gånger och var rädd och skrek. Det får man förstå, inte lätt att vakna mitt i natten och inte veta var man är.

På onsdagen var vi först hemma hos kompisar på dagen, men vi fick åka hem pga uselt humör hos en liten familjemedlem. Vet inte vad som var fel...men det gick inte att vara kvar. Det blev bättre väl vi kom hem, så det kan säkert ha blivit lite mycket för henne med allt folk och resande de senaste dagarna. På kvällen kom några kompisar med sin dotter på middag och spelkväll. Riktigt roligt!

Idag har det tyvärr regnat hela dagen, så det blev en tur till Bauhaus på förmiddagen och Ica på eftermiddagen. Sen kokte jag rödbetor till middag (plus lite annat så klart). Vuxet värre! I morgon hoppas vi på sol så att vi kan slutföra en massa projekt i trädgården.

Och ja just det - idag kissade Liten på pottan! Hon skulle bada, så vi satte henne där när vi fixade vattnet i baljan. Vi var jättestolta, hon såg mest förvånad ut, lilla bus!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar