Semester




Nu har 1:a semester veckan gått och den tillbringande vi i sommarstugan på västkusten. Var riktigt trevligt. Vi fick en del besök under veckan vilket är trevligt. Vi hade också helt ok väder till skillnad från övriga sverige. Det regnade 1.5 dag vilket får anses som OK för förra veckan.

Vi kunde bada i havet nästan varje dag. Riktigt härligt. Och Liten gillar verkligen havet. Hon badade inte havet utan fick nöja sig med "hålan på berget". Men hon blev så himla glad varje gång vi gick ner till havet. Satt och "sjöng" lite i vagnen. Det finns även ett hägn med får nere vid havet så vilket också var en favorit. Hon har börjar kunna härma vissa djur nu. Häst är favoriten men tupp och katt funkar också :)

De dagar det regnade fick vi åka till sportshopen och släppa lös Liten så hon fick springa av sig där. Är ju så himla mycket kläder hon kan slita och dra i där :)

Bilresan hem till Örebro igår gick över förväntan. Dock vaknade hon redan efter 1 timma pga en broöppning. Efter det var hon väldigt ledsen 1 timma men somnade om sen och sov fram tills vi kom till Hammarö och stannade en stund hos Litens kusin Lukas. Från Hammarö till Örebro satt jag bak hos Liten och busade en massa och lyckades hålla henne på bra humör. Vi lärde oss bland annat High five :)

Den här veckan har vi en riktigt fixa vecka här hemma i Örebro. Vi ska klippa häck, tapetsera rum, förbereda för byggnad av altantak v30, handla lite, klippa gräs osv osv. Men vi har varit väldigt effektiva idag och hunnit med ganska mycket.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar