Liten äter. Notera Stig-Helmertofsen som hon haft hela helgen.

Liten har badat och myser i pappas famn

Så var det måndag igen! Den senaste veckan har ju varit något av ett renoveringskaos. Först var Alf här och slog ut väggen. Sen var det dags för oss att ta över med tapetseringen. Om man är riktigt haj på det här med tapetsering, så klarar man säkert att sätta upp våderna själv, men ingen av oss är riktigt där än. vi behöver vara två. Och eftersom vi inte har någon barnvakt på 11 respektive 50 mil, så kan vi bara tapetsera när Liten sover.

Alltså blev det så att vi fredag, lördag och söndag kväll och nån timme mitt på helgdagarna, inte gjorde annat än att tapetsera. Blev lite märkligt helgmys, eller ja, inget helgmys alls kan man säga. Liten var ovetande om att vi blev lite trötta av det här, så hon vaknade kl 6 i lördags och halv sju i söndags. Men idag, då vi var klara med rummet men hade en vanlig måndag framför oss, då sov hon till över sju. Hon går efter en annan klocka, den tjejen.

Det ska i vilket fall bli skönt att få flytta in i nya delen, när det är städat och klart där och Alf har hämtat "tältet" som han lämnade kvar runt den rivna väggen för att hindra dammspridning. Då äntligen får man se hur det blev med nya rummet.

Annars var helgen bra. Igår var vi och hälsade på Litens kompis Alice med föräldrar. Vi har lekt en massa utomhus, som vanligt. Liten och Daniel har varit på Bauhaus, också som vanligt, och så har jag bakat en god kaka/tårta, i efterhand eftersom Daniel fyllde år i veckan. Det var en ganska omständlig kaka med en massa vattenbad och det krävdes runt 6 kastruller för att baka den. Men det blev gott i alla fall. Det tyckte även Liten. Det lilla kakmonstret. Precis som far sin!

/sambon

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar