Onsdag

Onsdagar innebär Greys Anatomy kl 21. Vilket i sin tur innebär att Cecilia är förlorad mellan 21-22. I övrigt så finns det absolut inget att se på tv. Ja det går väl i och för sig ca 5 olika CSI avsnitt idag. Men jag får väl ta och uppdatera bloggen i stället i brist på annat.

Den här veckan så har vi fått en matkasse hem levererad från handla24.se. Det är faktiskt helt ok. Det blir lite annorlunda mot vad vi brukar äta i vanliga fall. Idag blev det tex mandelpotatis i ugn och lax. Riktigt gott. Detta är kanske inget man gör varje vecka men lite då och då kanske.

I morse vaknade Liten 0530 och sov inget på dagis så hon borde varit riktigt trött nu ikväll men var förvånansvärd pigg. Och när hon väl bajsat på pottan så var hon riktigt glad :)

Annars så börjar Liten leka lite mer själv och verkar vara nöjd med det. Hon säger också väldigt roliga saker och med eftertänksamhet. Hon är en härlig liten tjej :)

Tex så hävdar hon ibland att en kompis på dagis i bland slår henne på näsan (dock efter att hon puttat honom...) sen när hon berättat detta så tar hon min näsa så att hon ska ha en bra näsa :)

Nej får man väl hitta nåt vettigt att göra. Ha det!


(Liten i oktober 2010)


(Liten i oktober 2009)

(Liten i oktober 2008)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar