Bibliotek och handling


Det verkar vara nån sorts snöstorm här i ikväll. Åtminstone så blåser det en del.

Ikväll så har jag och Liten varit till biblioteket en sväng. Vi lämnade tillbaka en hög med böcker och lånade en lite mindre hög med böcker. Jag passade också på att låna en bok. Blev en bok om hockey 2000. Tycker det är roligt att läsa lite sådana äldre böcker. Just i dessa årsböcker finns det ju även en viss chans att man själv står med :)

Men Liten var riktigt rolig på biblioteket. När vi hade hittat lite böcker till henne så sa jag att vi kanske kan hitta nån bok till mej också. Då sa hon "OK! Då blir du glaaad" och la huvudet på sned :) Sen letade vi länge och väl efter en rolig bok. Tillslut så gick hon fram till en tant där (som faktiskt råkade jobba på biblioteket) å sa att vi hittar ingen bok till pappa. Tur att någon tar tag i saker :)

Hon har också börjar fråga lite varför då frågor. Tex stod hennes näsdroppar i badrummet nere en kväll. Det tyckte hon var konstigt och sen såg man att hon fundera en del. Sen fråga hon varför står de här nere :)

Cecilia flyger ju hem från Belgien ikväll. Och det är Liten medveten om. Eller ja hon har ju ingen koll på att Cecilia har varit i Belgien :) men hon vet ju att Cecilia flyger flygplan och att hon kommer hem när Liten sover i natt. Så när hon somnade nu ikväll frågade hon om Cecilia kommer ramla när hon går av flygplanet inatt :) Inte lätt att veta att det finns trappor :)

Nu ska jag se på äntligen hemma eller nåt annat bra som det oftast är på tv......

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar