Uppe långt innan ottan

Dags att baka

Liten vaknade inte 04.40. Hon vaknade 04.03 (ny tid). Vi hade folk över igår och gick inte och lade oss förrän efter midnatt, så det var inte direkt välkommet. Men under kan ske. Efter en timmes vakentid i vår säng, fick gumman näsdroppar och så berättade jag en saga om kusinernas nya kanin, och då somnade Liten om. Det har i stort sett aldrig hänt under hela hennes liv. Och sen sov ända till halv 8. Vi är fortfarande i djup chock :-)

Lite efter 9 träffade vi sen några kompisar och deras son på ett badhus, och när alla badat klart åt vi lunch hemma hos dem. När vi kommit hem lagade vi jättegoda kakor tillsammans alla tre.

När Liten gick på pottan idag, konstaterade hon att jag hade hjärtan på mina strumpor, och hon på sina trosor. Då visade jag henne toapappret, där det också fanns hjärtan. Liten sammanfattade det hela med två klockrena, konstaterande ord:

"Men herregud!"

/Hustrun

1 kommentar:

  1. Haha vad rolig kommentar! "Men herregud" Glöm inte att skriva ner dessa roliga tillfällen i en liten bok, de kan läsas upp på studenten eller ges bort i present till dottern! :)

    SvaraRadera