Mormor Per

Idag hade vi föräldramöte på dagis. Eftersom det har varit lite diskussioner om en del, och de har fått stänga köket pga fuktproblem mm, ville båda vara där. Detta är lättare sagt än gjort. Men vår granne ställde upp och kom över. Liten har träffat henne många gånger förut, ute på gården och så. Efter en dryg timme gick Daniel hem, men han hann inte ända hem innan grannen ringde - Liten var i upplösningstillstånd. Kul att det funkade en stund, tråkigt att det här inte blev den öppningen vi hade hoppats på. En barnvakt är ganska mycket värt.

På dagis var det okej. Vi fick ha samling och så pratade vi om en typisk dag mm. Jag ställde mycket frågor om verksamheten och känner mig alltid som den jobbiga föräldern. Men hellre engagerad än likgiltig. Men det var ett bra möte, skönt att få veta mer om verksamheten och att man inte bara har bilden av dagis som förvaring - vilket tyvärr kan vara bilden när man bara säger hej och hejdå och hur mycket har Liten sovit, vid hämtning. Så det blev en positiv kväll.

Igår var morbor Per på besök. Eller mormor Per som Liten säger. De kom jättebra överens, så länge Per inte ville hålla Liten. Då började hon fräsa och morra. Men annars skulle han sitta bredvid i soffan och även leka med henne. Kul med besök!

/Sambon

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar