Kan själv

Liten är inne i en period av självständighetsbehov. Allt går att bråka om, och allt ska bråkas om. Inte den blöjan den andra, inte den andra, vill ha den första och så vidare i evighetsloopar. Varje morgon ska man försöka få på overallen i 20 minuter och då har vi inte ens nämnt skor eller annat. Det tär. Jag vet att det är nåt hon ska gå igenom, men det tär i alla fall.

Japan var förresten bra. Allt är väldigt annorlunda där...så man blir ganska trött efter en vecka. Tror att jag har högre krav på Japan, eftersom det är ett så högteknologiskt och utvecklat land. Hade det varit ett u-land hade mina förväntningar varit annorlunda, men just eftersom det är ett i-land så tror man att allt ska funka som hemma. Det funkar absolut inte som hemma. De har byggt upp sitt system och sin infrastruktur parallellt med resten av världen, istället för gemensamt med, så det blir som att hamna i ett annat universum stundtals. Kul - men tröttande.

Bifogar en bild från en nästan uppäten middag. Annars har jag faktiskt mest ätit rå fisk. Riktigt rå. Undrade en kväll om den kanske inte var lite tillagad i alla fall, men nejdå, bara uppskuren. Det mättar ju till slut, men det är inte så gott att tugga...brr.

/Sambon

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar