Dålig bloggare

Jag får be om ursäkt att jag är en dålig bloggare. Det har bara inte blivit av. Mycket annat att stå i på kvällarna. Som tex att slappa i soffan :)

Annars så flyter allt på som vanligt. Liten är på dagis och jag och Cecilia jobbar på och försöker pussla ihop det är med hämta och lämna på dagis. Man har möten som ska passas in osv.

I helgen var några kompisar från Vänersborg här och hälsade på. Var mycket trevligt att träffa dem igen. Och Liten tyckte det var riktigt skoj att leka med Nore och "annan pappa" och "annan mamma" som hon kallade Nores mamma och pappa.
Det blev god mat kombinerat med lite pulkåkande. Det var ju riktigt härligt väder i helgen. Så det var skönt att kunna vara ute lite och Liten gillar att vara ute. Hon vill inte gå in :)

Helgen avslutades med en hockeybockey match. Dock så blev det en förlust men matchen var betydelselös för båda lagen så tändningen fanns väl inte där :-)

Idag var jag och Liten till läkare. Liten har hostat sedan i augusti så vi tänkte att det är väl dags att kolla upp det :) Vi hade tid 1330. Kl 1410 kom vi in. Jag har inget emot att vänta men man kan ju tycka att någon kan komma och informera att det är lite försenat så vet man. Då behöver man inte sitta och vänta precis utanför dörren utan kan gå på en "upptäcksfärd" i lokalen för att hålla Liten på gott humör. Det är ett väldigt vanligt problem, bristen på information. Håller man folk informerade så slipper man oftast arga kunder. Man kan ta att saker å ting är försenade. Särskilt inom vården där det är svårt att hålla tider. Men säg till att det kan dröja lite så blir inte de som väntar förbannade.

Nej nu är det dags för Sveriges andra os-guld.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar