Dåligt med inlägg


Ja, vi har varit väldigt dåliga på att blogga på senaste tiden. Det blir så. Jag har fått jobb (tjohoo!) och det är lika utmattande som det är kul. Samtidigt har Daniel fått ta i stort sett allt med Liten, både hämtning och lämning och alla matlagningar. Det löser sig snart när min introduktionstid är över, vilket den nog är snart, eftersom hon som har tjänsten snart spricker av bebisfylld mage.

Men det är bra här. Liten har kommit över sin period av traktorskräck, och kan stundtals röra sig helt själv utomhus. Det beror nog också på att det är varmare nu, bara några minus, så att det går att vara ute överhuvudtaget. Hon brukar låna grannbarnets snowracer, samma grannbarn vars lilla bil hon snodde i somras. Vi får köpa en egen snowracer till henne, snömängden ser inte ut att minska direkt.

Nu sover lilla Liten gott i sin vagn, och det förstår jag. Varje dag de senaste veckorna har hon vaknat klockan 04.50, och somnar om först när vi sövt om henne. Men då är man ju själv så pigg att det är svårt att somna om. Idag såg jag en ny tand skymta i munnen, det skulle ju kunna förklara en del. Den fruktansvärda hostan skulle kunna vara en annan anledning. Hon har hostat i flera månader nu, lilla Liten, och det är hjärtskärande att höra när hon nästan kräks av sina hostningar varje natt. Likaså när hon leker, så måste hon stanna och hosta efter en stund. Vi har fått en läkartid i februari, måste kolla upp det.

Nu vaknar Liten snart, och då har hon nyklippta naglar. Det kommer hon säkert inte märka av, men man får passa på att klippa när hon sover. Annars klipper jag hellre ett lejon, det är lugnare.

Tyvärr har vi inga nya bilder inlagda, det får blir nåt gammalt. Som till exempel Liten, för exakt ett år sen.

/Sambon

1 kommentar: