Julfest och Österrike

Nu var det ett tag sen vi skrev nåt i bloggen. Men ibland har man inte energi att skriva nåt. Eller motivation att skriva något kanske man ska säga.

Den här veckan har jag och Liten varit själva. Cecilia är i Österrike med jobbet. Det är inte så glamoröst som det låter utan de sitter tydligen i möten hela dagarna. För mej skulle det vara tortyr att vara där i närheten av alperna utan att få åka skidor. Då är det bättre att vara hemma å mysa med Liten.

Liten vill förresten inte bli kallad liten längre. Hon är en stor tjej nu säger hon :) Å det har hon ju blivit. Man märker att hon utvecklas varje dag. Hon säger så himla genomtänkta saker och hon kommer ihåg väldigt mycket man pratat om.

I kväll hade vi julfest på jobbet och jag å Liten åkte dit en sväng och åt lite julmat. Det gick helt ok. Hon är väldigt blyg för tillfället när hon träffar folk hon inte känner igen. Så hon satt klistrad i min famn nästan hela tiden. När det var dags för välling hade hon blivit lite för trött och blev ledsen så hon fick inte i sig nån välling men hon åt lite köttbullar och korv så det borde räcka ändå.

Nu ska jag se på Robinson.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar