Semestern


Liten på västkusten.


Och på östkusten.


Nu är vi hemma efter semestrarna, eller ja, vi har den här veckan också. Först var vi en vecka i Grebbestad. Liten hade det jättebra - fiskade krabbor, lekte på stranden, vid stugan mm. Man skulle kunna skriva ganska mycket om varje dag förstås, men det blir ju en del. Det var i alla fall blandat väder, men det underbara med barn är att de ju inte bryr sig om det i samma utsträckning som vuxna (dessutom har de regnkläder...).

Efter en dags mellanlandande hemma, då vi tvättade allt vi hann, åkte vi sen till östkusten en vecka. Där fortsatte vi utedasslivet. Vi hade det jättebra, lekte vid sjön, badade, lekte, fiskade mm. Daniel fick, efter flera dagars slit, tre gäddor på en och samma dag. Och Liten var lycklig. Så det var två väldigt sköna semesterveckor då det var nästan omöjligt att tänka på jobb (om det inte vore för att en japansk kollega jagade mig på telefon).

Nu försöker vi planera en del inför bröllopet, och leka med Liten så mycket vi kan innan hon börja på dagis igen. Idag när hon och jag var ute och sprang på lekplatsen, ramlade hon och skrubbade knät. Nu är hon krigsskadad och haltar fram med sitt lilla plåster. Hon verkar ha fått just den delen efter sin far :-)

/Sambon

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar