Bröllop


Ibland när man inte hört av sig till nån på väldigt länge, tar det nästan emot att ringa fastän man vill, och vet att man borde. Lite så är det med bloggen också. Det har hänt så mycket att det nästan är svårt att ta upp tråden igen. Men eftersom vi ändå verkar ha trogna bloggföljare i våra familjer, fortsätter vi såklart.

Det mesta den senaste tiden har handlat om bröllop. Vi har planerat massor. Men när det väl var dags blev det ändå så himla mycket bättre än vi hade vågat hoppas på. En helt fantastisk dag med bästa möjliga väder. Och en massa härliga gäster som dansade och bjöd på sig själva. Vi var (och är) jättelyckliga över denna dag!

Igår var vi sen iväg på Daniels kusins bröllop. Det var också jättefint. Man ser på bröllop lite på ett annat sätt tror jag, när man har haft ett eget. Då vet man hur mycket tid och tanke det ligger bakom många grejer.

Nu hoppas vi att vi har flängt runt nog för ett tag, åtminstone med Liten. Det har blivit lite för mycket resande, och med tanke på dagisavdelningsbytet from hell, vill vi försöka ge henne lite hemmatrygghet också. Nån vecka i alla fall!


/sambon

1 kommentar:

  1. ni är jättefina, fortsätt blogga det är skoj att se vad ni hittar på/mormor

    SvaraRadera