Skåne, måla staket och Lars Larsen


Idag åkte mina två tjejer ner till skåne för att hälsa på Liten mormor och morfar. Liten har sett fram hela veckan mot denna resa. De åker alltså tåg. Liten har varit så förväntas full och när vi skulle åka till tågstationen i eftermiddags blev hon så ledsen när hon insåg att vi skulle åka bil och inte tåg...men efter lite övertalning gick hon med på att åka bil till stationen :)

Idag har även Liten varit till barnkliniken för uppföljning av hur det gått med hennes astma. Och det var riktigt skoj att va på sjukhuset tyckte Liten. Hon sprang om kring och lekte och barnkliniken är ju lite mer anpassat för barn :-)

Efter att de åkte så har jag passat på att måla staketet. Lika bra att passa på att vara effektiv nu. Så om det inte blir regn i helgen så blir det klart. Men jag måste köpa mer färg. Den tog slut nu ikväll :)

Ikväll hade vi även fotbollsmatch i korpen. Och när många av våra stjärnor inte kunde spela ikväll så fick vi kalla in Lars Larsen. En riktigt bra nyförvärv kan man säga :-) Någonstans runt 7 allasvenska säsonger och nån landskamp för Danmark. En stor ära att får spela med en sån spelare. Vi vann matchen med 3-2 och Larsen gjorde 1 mål och assisterade till 1 sen orsakade han straffen som gav 3:e målet :)
Fast han tyckte det var jobbigt och det var kul att spela med en hockeyspelare sa han :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar